AJ Energi & Strø - kvalitets briketter

Vælg altid briketter af god kvalitet, for at opnå en høj brændværdi.

Briketter fra AJ Energi & Strø
Gode kvalitets briketter med høj brændværdi. Træbriketter er et populært alternativ til traditionelt brænde og der er da også flere fordele ved denne type, som for eksempel et meget lavt fugtindhold. Briketter er et oplagt valg til brændeovn eller en åben pejs. De lyse briketter egner sig særdeles godt i alle typer af brændeovne og åbne pejse, da der ikke springer gnister. Ydermere har briketterne en rigtig god brændetid.

Generelt er det ofte billigere at bruge briketter end f.eks. kløvet træ, da fugtigheden er meget lavere i briketter. Briketter er nemme at håndtere og klar til brug samme dag, som du får dem leveret. Du kan være sikker på en god kvalitet og en høj brændværdi, da vi har allieret os med de bedste mærker på markedet. Vores produkter er hårdt pressede og har en uimodståelig god brændværdi, hvilket gør dem til et sikkert økonomisk valg.

Opbevaring
Bemærk at man anbefaler at briketter opbevares tørt og rigtig gerne indendørs. På den måde bevare man den optimale brændeevne.

Kan din brændeovn klare varmen fra briketter?
Det er vigtigt at være opmærksom på, at briketter kan udvikle sådan en høj varme, at ikke alle brændeovne er velegnede. Producenterne oplyser ofte, om deres brændeovne kan klare den høje opvarmning. Det er altid en god ide, at undersøge dette, inden du starter op med briketter.

Levering
Du kan bestille dine briketter hos os. Vi sørger for, at du får dine briketter leveret 1-3 dage efter vi har modtaget din bestilling.

Træpiller
Vær opmærksom på at vi ligeledes forhandler træpiller. Vi har træpiller både i 6 og 8 mm - du kan læse meget mere om vores træpiller.

Vælg strøelse

Kontakt os