MCP Equus™ - 100% naturligt foder tilskud

MCP Equus foder tilskud er et rent naturprodukt som indeholder zeolit der
stabilisere en god maveflora, modvirker diarré samt øger optagelsen af proteiner.

 

MCP Equus™ er et unikt foder tilskud som virker positivt for hestens velbefindende, vitalitet og fordøjelse.

MCP Equus™ produkt fordele

 • En naturlig Detox for bedre velvære
 • Øger optagelsen af næringsstoffer fra foderet
 • Forbedrer omdannelsen af foder og kosttilskud
 • Forbedrer pels og hove
 • Fremmer skelet, brusk og bindevæv
 • Binder kvælstof/ammonium i tarmen og husdyrgødning
 • Bedre stald miljø - ved tilsætning af 1% MCP Equus i foderet, vil man opleve en betydelig reduktion af lugt/ammoniak i stalden
 • Binder toksiner i strøelse og foder

MCP Equus™ virker som en afgiftning, 100% naturlig udrensning af hestens fordøjelses system. MCP Equus sikre maksimal optagelse af næringsstoffer fra hestens foder.
Produktet er en stærk ionbinder, som fungerer som en magnet mod toksiner og absorberer kvælstof/ammonium. Produktet indeholder mere end 60% silicium. Silicium er en væsentlig sporstof, der er vigtig i dannelsen af brusk og bindevæv. Silicium er en integreret del af glycosaminoglycans, såsom Chondroitin sulfat og hyaluronsyre og er en vigtig faktor for korrekt knogledannelse og forkalkning.

Forbrug

 • Forbrug
 • 0,5 dl / dag / pony,
 • 1 dl/ dag / hest

MCP Equus™
Produktet leveres i en 2,4 kg pakke.

 

Hvad er MCP Zeolit?
Zeolit ​​er et mineral af vulkansk oprindelse, som blev dannet i naturen gennem millioner af år.  Zeolit kaldes også naturens rengøringsmiddel – da den formår at omdanne stoffer til næringsstoffer og derved skabe de bedste betingelser for et bæredygtigt miljø. Zeolits krystalstruktur og dermed poreåbning giver mulighed for absorbering af forskellige forurenende stoffer (også organiske) Uanset om zeolit bruges til at rengøre vand eller holde dyr sunde, så er det mineralernes rensende og helbredende egenskaber, der gør hele forskellen.

MCP Zeolit hos AJ Energi & Strø?
Der findes mange forskellige former for zeolitter, både naturligt forekommende og syntetisk fremstillede. Hos AJ Energi & Strø forhandler vi Clinoptilolite zeolit, som er Zeolit i naturlig form. Vi forhandler zeolit som er tilsat i strøelsen, men vi forhandler ligeledes den ”rene” zeolit som kan tilsættes foder. Clinoptilolite zeolit er godkendt til økologi.

 

Hvorfor anvende MCP Zeolit i foder?
Foder der indeholder zeolit sikre, at pH i blodet holdes i balance og styrker hestens immunsystem. Den ufordøjelige zeolit bevæger sig igennem mave-tarmkanalen og binder forurenende stoffer selektivt som en svamp hvorefter den udskilles naturligt med afføringen gennem tarmene uden belastning af stofskiftet. Dette med positiv effekt på fordøjelsen. Det hjælper med at forhindre maveforstyrrelser og øger hestens evne til at optage proteiner fra foderet. Talrige undersøgelser viser, at Zeolit ​​holder heste sundere og i bedre vækst.

Hvorfor anvende MCP Zeolit i strøelse?
Zeolit har fremragende absorberende egenskaber og er derfor oplagt til brug i strøelsen. Zeolit absorberer lugt (ammoniak) / fugt og forhindre reproduktion af bakterier. Zeolit beskytter, renser og omdanner ”negative” miljøer til det modsatte. Du kan altså med fordel bruge strøelse med zeolit, for at forlænge holdbarheden og sikre renere dyr i et sundt miljø.
Zeolit øger kvælstofindholdet i gødningen.

Læs mere om AJ-Rapshalm strøelse til heste

Vælg strøelse

Kontakt os