MCP Zeolit - giver dine dyr en naturlig start

Hold dine høns og kyllinger sunde og giv dem bedste betingelser ved hjælp af MCP Zeolit.
MCP Zeolit er et naturligt produkt, der stabilisere mavebakterier, øger optagelsen af proteiner og bidrager til sundt miljø i stalden.

Hvad er MCP Zeolit?
Zeolit ​​er et mineral af vulkansk oprindelse, som blev dannet i naturen gennem millioner af år.  Zeolit kaldes også naturens rengøringsmiddel – da den formår at omdanne stoffer til næringsstoffer og derved skabe de bedste betingelser for et bæredygtigt miljø. Zeolits krystalstruktur og dermed poreåbning giver mulighed for absorbering af forskellige forurenende stoffer (også organiske) Uanset om zeolit bruges til at rengøre vand eller holde dyr sunde, så er det mineralernes rensende og helbredende egenskaber, der gør hele forskellen.

MCP Zeolit hos AJ Energi & Strø?
Der findes mange forskellige former for zeolitter, både naturligt forekommende og syntetisk fremstillede. Hos AJ Energi & Strø forhandler vi Clinoptilolite zeolit, som er Zeolit i naturlig form. Vi forhandler zeolit som er tilsat i strøelsen, men vi forhandler ligeledes den ”rene” zeolit som kan tilsættes foder. Clinoptilolite zeolit er godkendt til økologi.

Zeolit til høns og kyllinger?
Øger optagelsen af proteiner.
Øger kropsvægt / flere muskler.
Færre dødsfald.
Bedre kvalitet af kød.
Skånsom overfor trædepuder.

Hvorfor anvende MCP Zeolit i foder?
Foder der indeholder zeolit sikre, at pH i blodet holdes i balance og styrker dyrets immunsystem. Den ufordøjelige zeolit bevæger sig igennem mave-tarmkanalen og binder forurenende stoffer selektivt som en svamp hvorefter den udskilles naturligt med afføringen gennem tarmene uden belastning af stofskiftet. Dette med positiv effekt på fordøjelsen. Det hjælper med at forhindre maveforstyrrelser og øger dyrets evne til at optage proteiner fra foderet. Talrige undersøgelser viser, at Zeolit ​​holder dyrene sundere og i bedre vækst.
Dosering 8 - 10 kg pr.  tons.

Hvorfor anvende MCP Zeolit i strøelse?
Zeolit har fremragende absorberende egenskaber og er derfor oplagt til brug i strøelsen. Zeolit absorberer lugt (ammoniak) / fugt og forhindre reproduktion af bakterier. Zeolit beskytter, renser og omdanner ”negative” miljøer til det modsatte. Du kan altså med fordel bruge strøelse med zeolit, for at forlænge holdbarheden og sikre renere dyr i et sundt miljø.
Zeolit øger kvælstofindholdet i gødningen.

Brochure:
Download brochure "AJ-Kross Grov Høns / Kyllinger"

Video
Vinding landæg har haft stor gavn af, at strø med AJ-Kross Grov. De har bl.a. opnået en stor besparelse på deres varmeforbrug.

Vælg strøelse

Kontakt os