Om

Arne Sønderbæk har med firmaet AJ-Energi & Strø fået rigtig godt gang i produktionen af rapshalmpiller til strøelse.

Rapshalms skjulte potentiale
Vi stoppede med svineproduktionen. Jeg havde følelsesmæssige problemer med at se de tomme staldbygninger. Derfor startede vi med at producere halmpiller til brændsel. Vi måtte konstaterer at de askede for meget. Undervejs erfarede vi, at rapshalmpiller har en høj sugeevne og samtidig hørte vi om hestefolk der efterspurgte halmpiller til strøelse. De var mere effektive end træpiller. Vi gik i gang med at starte en reel produktion. Vi gennemførte sideløbende forsøg i forskellige brancher. Det viste sig, at produktet ikke alene var godt i hestestalde. Rapsstrøelsen var også god til kvæg, kyllinger/høns, svin og mink. Det blev derfor et oplagt emne til vores produkt.

Vi giver et rest-produkt en merværdi
Tørt og grønt miljø giver trivsel for både dyr og mennesker. Det har været en stor tilfredsstillelse for Arne Sønderbæk og AJ-Energi & Strø i ”tider”, hvor jorden forurenes af mange kunstige stoffer. Rapshalmen var oven i købet et produkt, der ofte ikke blev anvendt til noget. Så at dette kunne bruges direkte fra marken i en produktion, UDEN ANDET TILSAT og endda ende på marken igen efter brug hos dyrene – var et stort plus.

Ideer er der nok af
Arne Sønderbæk og medarbejderne i AJ Energi & Strø har igennem de 9 år firmaet har eksisteret, øget og udviklet firmaet. Ideer har der været mange af. Nogle ideer var gode og andre mindre gode. I ”skuffen” ligger endnu flere muligheder gemt. Vi skal selv kunne være med og få vores ideer/projekter gjort færdige.

Stor tak for tilliden
Det har været hårdt arbejde, at blive et anerkendt produkt, på et marked, hvor vi konkurrere med andre. Vi har skulle have mange beviser og gode resultater fra landmænd, som var villige til at lukke deres stalde op for os, dem skylder vi en stor tak. Uden dem var vi nok ikke kommet nogen vegne, selvom vi aldrig selv tvivlede. Vi har banket på mange døre rundt om i landet, og var det ikke for vores stædighed og udholdenhed, tror jeg, Arne Sønderbæk, at vi for længst havde opgivet ”kampen” med bl.a. de store foderstoffer og forhandler. I dag har vi et godt samarbejde både indlands og udenlands. Vi har store virksomheder, som selv kontakter os, og der er dyrlæger som anbefaler vores produkter, så vi kan kun være tilfredse.

Den tætte kontakt til kunden er i højsædet
Vi er en virksomhed, der ser vigtigheden i at servicere vores kunder på bedste vis. Derfor gør vi også meget ud af, at varen bliver leveret til tiden. Det skal altid være den bedste kvalitet, der bliver sendt ud til kunden. Vi er også en virksomhed der er interesseret i, sammen med landmanden, at skabe de bedste rammer for bedre dyrevelfærd. Det gør vi, igennem et godt staldmiljø og god ligge-komfort for dyrene. Tilfredse (dyr) og kunder betyder jo også, at vi har vores arbejdspladser her i fremtiden.

Ønsker jer alt vel, direktør, Arne Sønderbæk

Kontakt
close slider

    Kontakt os


    Du kan ringe direkte til os på tlf:

    Ellers skriv en besked til os i formularen herunder