Certifikater

Certifikater

Her på siden kan du se vores certifikater.....

SPF-Godkendelse

SPF betyder ”Specifik Patogen Fri”. Indenfor griseproduktion har man et særligt SPF-system, der skal sikre, at de omfattede besætninger / produktionsvirksomheder er fri for en række grisesygdomme.

Det sker ved at overholde et fast regelsæt for smittebeskyttelse, sundhedskontrol og transport af grise mellem besætninger.

Vores produktionsanlæg og håndtering af produkter kontrolleres årligt af en SPF-konsulent.

Skovdyrkerne

Skovdyrkerne

Skovdyrkerne er en lokalforening, som blandt andet vejleder i beplantning og generel dyrkning af skovarealer.

Vi bruger skovdyrkerne som sparringspartner i forhold til plantning af skovarealer, fremme dyrelivet og oprette arealer med fokus på at fremme biodiversitet.

Fauna striber

Fauna striber

Faunastriber er et projekt, hvor lokale landmænd i samarbejde med grønne organisationer og kommuner etablerer levesteder i og ved marken til gavn for insekt- og dyrelivet.

Midtjysk El handel 

Midtjysk ELhandel

- Co2 neutral strøm

Grøn strøm er strøm, der kommer fra vedvarende energikilder (VE-kilder). Det vil sige energikilder, der er produceret bæredygtigt, udleder minimal CO2 og som ikke slipper op. De mest kendte er vand-, vind- og solenergi.

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse arbejder for at færre får kræft, flere overlever kræft samt et bedre liv med og efter kræft. Ingen skal stå alene mod kræft.

Vi bakker op om og viser vores støtte til alle, der på den ene eller anden måde er berørt af kræft. Om du selv er fighter, pårørende eller efterladt - vi kender alle én.

DFA - Danish Farmers Abroad

Skovdyrkerne

Danish Farmers Abroad er en forening for danskejede landbrugsselskaber i udlandet.

DFA hovedfokus er at skabe et fælles forum for erfaringsudveksling mellem landmænd/selskaber med aktiviteter i udlandet.

Kontakt
close slider

    Kontakt os


    Du kan ringe direkte til os på tlf:

    Ellers skriv en besked til os i formularen herunder