Pigs

Products for pigs from AJ Energi & Strø

Below you can see our various products for pig and pig pens

Lidt om vores produkter

AJ X2

Når grise fravænnes, kan det være en stressende periode, som kan føre til problemer som halebid, diarré og vægttab. Et af problemerne kan være, at foderet ikke passer til grisenes mave-tarmsystem.

Vi har udviklet fodertilsætningsstoffet AJ X2, som indeholder fibre og tilsætningsstoffer, der fremmer væksten af gode bakterier i tarmen. Dette kan hjælpe med at forbedre mave-tarmmiljøet og reducere forekomsten af skadelige bakterier.

AJ-Strømel

AJ Strømel er en unik strøelse til smågrisehuler i farestier. Den har en ekstrem sugeevne, der holder smågrisene tørre og mindsker risikoen for små rifter. Strømel minimerer også navlebrok og ledbetændelse.

AJ-Kross-Grov

AJ-Kross-Grov er en strøelse til grise, søer og slagtesvin. Den har en ekstrem sugeevne, der reducerer forbruget og har en positiv effekt mod hale-, øre- og flankebid. Strømel er også effektiv ved omvendt lejeareal og et godt produkt til dybstrøelse/aflastnings-stier.

AJ-Raps Dry®

AJ-Raps Dry® er et naturbaseret tørhygiejnemiddel, der er effektivt mod fugt og de mest almindelige bakterier og svampesporer. Det har en høj absorberingsevne og indkapsler og neutraliserer ammoniak.

Middelet er velegnet i farestier, hvor der er udfordringer lige efter faring. Strø et godt lag i hulen og på det faste gulv før faring. Alt fugtigt materiale fjernes løbende, og der suppleres med nyt AJ-Raps Dry®, så der altid er tørt i stien.

AJ X30

AJ X30 er et fodertilsætningsstof til grise, der kan hjælpe med at forbedre grisenes sundhed og præstationer. Det indeholder fibre og tilsætningsstoffer, der fremmer væksten af gavnlige bakterier i tarmen. Dette kan føre til en række positive effekter, herunder:

 • Øget tilvækst
 • Mindre vægtspredning
 • Øget kødprocent
 • Lavere foderforbrug
 • Reducering af medicinforbrug
 • Mindre uro i stalden

AJ X30 har vist signifikant forskel på foderforbrug samt positiv effekt på tilvækst, kødprocent og medicinforbrug.

Kontakt
close slider

  Kontakt os


  Du kan ringe direkte til os på tlf:

  Ellers skriv en besked til os i formularen herunder